۱۲ آذر ۱۳۸۶، ۱۰:۵۲

جایگاه پرسشگری در قرآن بررسی‌شد

نشست "اهمیت تحقیق و پرسشگری در قرآن و اسلام" با حضور دانش‌پژوهان و اساتید دانشگاه زامبیا، به همت نمایندگی فر هنگی جمهوری اسلامی ایران در این کشور، برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر،  این نشست علمی در راستای ترویج و تبلیغ آموزه‌های قرآنی و اسلامی و نیز آشنا‌ نمودن دانشجویان به‌ویژه مسیحیان با اهمیت تحقیق و پرسشگری در قرآن و اسلام، دهم آذرماه برگزارشد.

محمد اسدی موحد، سرپرست نمایندگی فرهنگی  ایران در زامبیا، به‌عنوان نخستین سخنران این نشست، مقاله خود را با طرح چنین سؤال‌هایی آغازکرد که آیا اسلام و قرآن با تحقیق و پرسشگری درباره آموزه‌های دینی موافق است و آیا قرآن به پیروان خود و دیگر افراد اجازه تعقل و تفکر درباره اعتقادات دینی را می‌دهد؟

وی در ابتدا با اشاره به اهمیت پرسش و تحقیق در پیشرفت جامعه انسانی و با تکیه بر حدیث امام محمدباقر (ع) که می‌فرماید: ان هذا العلم علیه قفل و مفتاحه المسأله (بر در علم و دانش قفلی است که با سؤال و پرسش گشوده‌می‌شود) و نیز الا ان مفتاح العلم السوال، یعنی بدانید که کلید دانش رسیدن به عرصه‌های جدید سؤال است)، تصریح‌ کرد: قرآن، این بزرگ‌ کتاب آسمانی که خود را چون نور، روشنگر راه بشر معرفی‌کرده(مائده/15) هرگونه گفتار یا کرداری را که از روی علم، تحقیق و شناخت نباشد، نفی‌ می‌کند. 

کد خبر 597612

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha